Співробітники Служби безпеки України в середу, 12 серпня, затримали ще двох учасників злочинного угруповання, яке займалося викраденням людей, вимаганням і крадіжками під керівництвом "злодія в законі" Надіра Саліфова – відомого як "Лоту Гулі".

Читайте Знай в Google News!

Двоє бандитів ховалися в приватному будинку під Одесою. Оперативники взяли їх штурмом. Про це повідомила пресслужба СБУ в соцмережі Facebook.

"Обом затриманим інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч.2. ст. 187 (розбій), ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Заходи з викриття учасників угруповання проводилися спільно зі слідчими Національної поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури", - вказується в повідомленні.

затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ
затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ
затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ

Відомо, що на початку липня чотирьох організаторів міжетнічного організованого угруповання правоохоронці затримали при спробі викрадення людини.

В Одесі СБУ затримала ще двох учасників банди «Лоту Гулі», яка викрадала людей Співробітники Служби безпеки України...

Geplaatst door Служба безпеки України op Woensdag 12 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві поліція затримала грабіжників, які спустошували термінали.

Як повідомляв портал Знай.uа, шахраї атакували українців у мережі липовими "акціями". Кіберполіція викрила масштабну злочинну мережу.

Також портал Знай.uа писав, що запорізький шкуродер викинув малюка з вікна на очах у сусідів і поплатився.