У Маріуполі гостя салону краси "Софія" на проспекті Миру, 95б стала жертвою недобросовісних майстрів, які не поцікавилися у клієнтки, чи має вона алергію на фарбу.

Читайте Знай в Google News!

В результаті недбалості салону жінка отримала хімічний опік і алергічну реакцію – її обличчя сильно опухло, стало важко впізнаваним і втратило колишню привабливість. Про кричущий інцидент повідомляє Telegram-канал "Народний ревізор".

Вражає, що "Софія" відмовляється приймати претензії та не бажає обговорювати ситуацію, що склалася. Українці доведеться подавати до суду на салон.

"Краса вимагала занадто великих жертв. Жінка прийшла в салон краси на фарбування, а в результаті отримала хімічний опік і алергічну реакцію. Зараз клієнтка проходить курс дорогого лікування. У салоні претензії не приймають спілкуватися категорично не хочуть. Після закінчення лікування жінка планує подавати до суду", - вказується в публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, журналісти пробралися на завод косметики і дізналися, як роблять "еко-продукти" – натуральним і не пахне.

Як повідомляв портал Знай.uа, доньці Анастасії Заворотнюк Анні спалили волосся в елітному салоні краси і дівчині довелося попрощатися з довжиною.

Також портал Знай.uа писав, де в Україні порушують карантин – підпільні магазини, перукарні та ресторани.