Незважаючи на режим повної тиші на Донбасі, українські військовослужбовці продовжують нести втрати. Трагічний інцидент стався сьогодні, 13 серпня. Штаб Операції Об'єднаних Сил заявити про загибель одного українського воїна. Причина-підрив на ворожій міні.

Група з двох бійців виконувала оперативне завдання на Донбасі, проте відхилилася від маршруту прямування. В результаті бійці натрапили на міну, стався вибух. Один з солдатів отримав травми, несумісні з життям, і загинув на місці. Другого українського воїна негайно евакуювали з місця події. Зараз він доставлений в медичний заклад, де йому надають всю необхідну допомогу.

Сьогодні, 13 серпня, на Донеччині внаслідок пересування на автотранспорті два військовослужбовця зі складу Об’єднаних...

Geplaatst door Оперативно-тактичне угруповання "Схід" op Donderdag 13 augustus 2020

На місці події працюють представники Військової прокуратури та військової служби охорони правопорядку. Представники правоохоронних органів повинні достовірно встановити обставини підриву українських бійців.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Режим тиші продовжує діяти на Донбасі. Представники штабу ООС заявляють про те, що бойовики регулярно стріляють по українських позиціях, проте в результаті обстрілів втрат серед особового складу немає. На провокації українські воїни не відповідають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів - можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал " Знай.ua", на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів

Також " Знай.ua" писав, на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив " режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї.