У відомого співака Віктора Павлика 7 серпня помер син. Смерть настала через важку хворобу. Останні кілька років Павло Павлик страждав від онкологічного захворювання-раку кісток. Ця новина не обійшла стороною навіть президента України Володимира Зеленського. Його вчинок здивував не тільки родичів, але і всіх користувачів мережі.

Хрещена мати Павла Павлика Анжела Рудницька опублікувала фотографію з могили хлопця. На ній видно вінок з написом"Від президента України Володимира Зеленського". Трагедія в родині відомого виконавця не обійшла стороною президента, який таким чином висловив свої співчуття родині померлого хлопця.

Павло Павлик був сином Віктора Павлика і його першої дружини – Лариси Созаєвої. Відносини співака з першою дружиною припинилися кілька років тому, і зараз він одружений на своєму концертному директорі – Катерині Репяховой. Однак незважаючи на нову дружину, Віктор Павлік продовжував підтримувати свого сина і робив все можливе, щоб той видужав. На жаль, не вийшло.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Молода дружина Віктора Павлика розповіла гірку правду про його залежність:"наступного разу не врятують".

Як повідомляв портал Знай.ua, Молода дружина українського співака Віктора Павлика Катерина Репяхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.

Також Знай.ua писав, що 53-річний Віктор Павлік стане батьком вчетверте: Молода дружина показала фото УЗД