У суботу, 15 серпня, по всій Україні очікується сонячна і прохолодна погода. Тільки жителі західних областей зустрінуть грозу. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Читайте Знай в Google News!

"15-16 серпня в Україні погоду визначатиме антициклон Emil. Дощів не передбачається. Нюанс. У суботу в прикарпатських областях є ймовірність дощу і грози", - написала синоптик.

На Миколаєві стовпчики термометрів піднімуться до +25 +27 градусів. Найхолодніше буде в Сумській області, там температура повітря знизиться до +19 +21 градуса.

У Києві в суботу опадів очікувати не слід, температура сприятиме прогулянкам – +21 +23 градуси.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жителям Івано-Франківщини, Закарпаття, Чернівецької та Львівської областей пощастить набагато менше. У цих регіонах прогнозуються дощі та грози.

15-16 серпня в Україні погоду визначатиме антициклон Emil. Дощів не передбачається. Нюанс. У суботу, завтра, в...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 14 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

15 серпня відзначається перенесення з Єрусалиму до Константинополя мощей первомученика Стефана (Степана). Наші предки помітили, яка погода на Степана – такий і вересень буде. А по тому, дні 15-19 серпня визначали погоду на вересень-січень.

погода на 15 серпня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.