Білоруський очільник вкотре відзначився гострим висловлюванням про учасників масових протестів, що спалахнули в країні після чергових президентських виборів. З огляду на ситуацію в Білорусі, "бацька" звернувся до співвітчизників із закликом "не висовуватися зараз на вулиці".

Інформацію про заяву Александра Лукашенка поширено на Telegram-каналі "Протесты в мире".

Фото: Facebook


На думку останнього диктатора Європи, масові безлади на вулицях білоруських міст, що тривають уже шість днів, організовано та керовано з-за кордону, а їх безпосередніми учасниками є громадяни інших країн. До слова, з точки зору Лукашенка, серед причетних до організації протестних акцій є громадяни України, а також послідовники російського опозиціонера Алєксєя Навального.

Зрозумійте, що вас і наших дітей використовують як гарматне м'ясо! Сьогодні вже понаїхали сюди з Польщі, Голландії, України, з цієї Відкритої Росії, Навального і так далі тощо. Вже агресія почалася проти країни. Александр Лукашенко


Слід зауважити, що білоруський диктатор досить неохоче висловлюється про масові акції протесту проти фальсифікації результатів виборів та насилля з боку силовиків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у небі над Києвом помітили величезний прапор сусідньої країни - "Білоруси, ми з вами!".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенко після масових страйків зробив відчайдушну заяву: "Президент покинув країну".

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися".