Власник танкера Delfi подав у Господарський суд Києва позов до АМПУ з клопотанням "заборонивши вчинення будь-яких дій в судну". Про цей в на свого сторінка у Facebook написавши міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Читайте Знай в Google News!

За словами міністра, вони здивовані вчинком судновласника. Адже через танкер виникло безліч проблем, які так і не були вирішені. І навпаки, їх зараз продовжують додавати і заважати. Владислав Криклій натякає, що правоохоронним органам пора вже детальніше ознайомитися з діяльністю компанії Mister Drake PC, яка і є власником Delfi, і яку мету вони таким чином переслідують.

Все почалося зі шторму, який прибив танкер до пляжу "Дельфін" 23 листопада в результаті зриву з якоря. Екіпаж спочатку відмовлявся покинути судно, так як вони не мали зв'язку з судновласником. Потім же Delfi перекинувся на бік і люди погодилися зійти на берег. З того моменту танкер так і знаходиться в морі, час від часу розливаючи паливо з трюмів у відкриту водойму.

Криклій, скріншот: Facebook
Криклій, скріншот: Facebook

Його планували зняти з мілини ще в минулому році, але ніякі дії не робилися. І тільки після того, як танкер був оглянутий президентом України Володимиром Зеленським, роботи з підйому танкера були активізовані. Водолази повідомили про те, що в трюмах знаходиться більше сотні тонн піску, який зараз за допомогою пожежних насосів почали видаляти. Також на місці працює плавкран" Атлас 4", завдання якого зараз полягає у видаленні з дна великих валунів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спасибі, що не чоловічі! Ашан попався на продажу "дитячих" яєць.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua"," покарати Мамедова і відновити справедливість": Українки оточили Генпрокуратуру на підтримку Юлії Подольської.

Знай.ua писав, шкуродери або випадковість? Рятувальники витягли цуценя з лап погибелі в покинутому колодязі.