Відомому журналісту-розслідувачу Борису Мазуру спалили авто Kia Cerato у Броварах. Останній сюжет команди був присвячений зловживанням президентом України Володимиром Зеленським та його оточенням на дорогах.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Телеграм-канал "PavlovskyNEWS".

Як повідомив журналіст "Схем" Михайло Ткач, водієві проєкту Борису Мазуру вночі у Броварах спалили Kia Cerato. Саме це авто використовували співробітники ЗМІ для стеження за політиками. Останній сюжет "Королі доріг" був присвячений тому, як кортеж глави держави та інші представники влади регулярно порушують Правила дорожнього руху.

Підпал авто журналіста, фото: PavlovskyNEWS
Підпал авто журналіста, фото: PavlovskyNEWS

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначається, що оскільки на авто встановлені номери прикриття, а їх немає в жодній базі МВС, то таких порушників не можна притягнути до відповідальності за зловживання.

У самому сюжеті Михайло Ткач скаржився, що за ним влаштували стеження представники Управління держохорони. Крім того, журналіст помітив спробу розмістити пристрій для спостереження навіть у себе вдома.

Підпал авто журналіста, фото: PavlovskyNEWS
Підпал авто журналіста, фото: PavlovskyNEWS

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше журналісти викрили численні порушення кортежу Зеленського: ігнорують правила ПДР та їздять на "липових номерах"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Бацька" збирається втікати? Резиденцію Лукашенка у Підмосков'ї передумали продавати

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"