У мережі з'явилося відео неприємної бесіди президента Білорусі Олександра Лукашенка зі страйкуючими робітниками Мінського заводу колісних тягачів (МЗКТ).

Читайте Знай в Google News!

Відеозапис діалогу оприлюднило білоруське видання Tut.by.

На ролику видно, як Лукашенко в супроводі охорони йде до групи робітників. Один з них кричить у його бік: "Застрелилися, офіцер!", інші просять відповісти на їхнє запитання.

"Стійте на місці, не хвилюйтеся. Я вас бити не буду",- відповів глава держави людям. Його перебивають іронічним вигуком: "Та ви що!".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це не в моїх інтересах. Якщо хоч один спровокує щось тут, розберемося жорстоко. Тому будь мужиком. Вас юрба, а я – один. Опусти телефон!" - пригрозив Лукашенко на підвищених тонах одному з робітників, зробивши крок вперед.

Після цього відеозапис раптово переривається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, депутати в Європарламенті назвали Олександра Лукашенка персоною нон-грата і заявили, що приєднуються до білоруського народу і вимагають нові вибори, які повинні пройти під наглядом незалежних спостерігачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, частина співробітників "Белтелерадіокомпанії", яка об'єднує державні канали і радіостанції Білорусі, влаштували страйк і відмовилися виходити на роботу.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко назвав умову проведення повторних виборів у Білорусі.