Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко затіяв будівництво на своїй ділянці в селищі Козин, неподалік від Старообухівської траси, поруч з резиденцією експрезидента Петра Порошенка.

Читайте Знай в Google News!

Головний радикал країни захотів альтанку площею 87,2 кв.м та 4 нових госпоб'єкти у подвір'ї. Свої недобудови 47-річний політик вніс до декларації за минулий рік на сайті НАЗК.

В мережі з'явилося відео елітного маєтку Ляшка, зняте дроном. Його територія охороняється – прямо біля входу будиночок для охорони і будки для собак.

Під парканом у новоспеченого батька є курник, куди він ходить щоранку за яйцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Справжні українські яйця. Яйця Ляшка. Подивіться, п'ять курей і десять яєць. Дякую, курочки, Петенька, дякую", - говорить радикал на відео в Instagram.

Всього у Олега Валерійовича близько 65 соток землі. У дворі колишнього нардепа сосновий ліс з 130 дерев і декоративне озеленення. Також там розташований гостьовий гараж на три паркомісця. В іншому кінці знаходиться ще одна будова, яка нагадує сарай.

маєток Ляшка в Козині, фото "Страна"
маєток Ляшка в Козині, фото "Страна"

Ляшко побудував у себе ще основний гараж на три автомобілі. На відео видно, що роботи з благоустрою ділянки не припиняються. На терасі стоїть два шезлонги, мангал, стіл. Тут Ляшко влаштовує застілля з друзями і співає пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, незаконні особняки чиновників на Трухановому острові в Києві можуть прибрати через суд.

Як повідомляв портал Знай.uа, столичний мер Віталій Кличко незаконно звів шикарний будинок на березі Київського моря, що є грубим порушенням закону.

Також портал Знай.uа писав, що у помпезному палаці п'ятого президента Петра Порошенка помітили підозрілу активність.