Українка Анастасія Лугова, яка 31 Липня стала жертвою нападу з боку невідомого чоловіка в поїзді "Маріуполь — Київ". Їй вдалося з сином втекти від нападника до провідниці і згодом врятуватися. Однак каліцтва збереглися на обличчі дівчини. Зараз вона щодня здійснює публікації в Instagram, де ділиться знімками зі змінами на обличчі і своїми думками з приводу події.

Читайте Знай в Google News!

Так, вона повідомила про введену заборону "на жалість" в палаті через її руйнівну властивість. На 17 день цього марафону Анастасія Лугова закликала людей до дій і змін. Вона заявляє, що щастя і безпека дітей — це прямий державний і батьківський обов'язок. За словами дівчини, в школах повинні бути обов'язково введені уроки сексуального виховання і самооборони.

Анастасія Лугова, скріншот: Instagram
Анастасія Лугова, скріншот: Instagram

"Чому ми не можемо домогтися того, щоб це було у всіх школах?! Немає бюджету? Нехай замінять один урок фіз-ри або ОБЖ! Діти повинні бути попереджені", - вважає Лугова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не Інклюзія, а "пшик" - як навчалися діти з аутизмом на карантині і чого чекати у вересні. У березні 2020 року дитячі садки і школи закрили на невизначений термін через епідемію коронавірусу, і діти "пішли" на дистанційне навчання.

Як повідомляв "Знай.ua", засновник KAN Development Ігор Ніконов про ситуацію на ринку нерухомості - вплив пандемії і прогнози на майбутнє.

Знай.ua писав, спасибі, що не чоловічі! Ашан попався на продажу "дитячих" яєць.