У столиці Великобританії на 30-му році життя помер онук колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва Айсултан. За попередніми даними причина смерті - зупинка серця. Відомо, що Айсултан Назарбаєв переїхав до Лондона кілька місяців тому — він попросив політичного притулку після того, як розповів про корупційні дії своїх близьких.

Читайте Знай в Google News!

За його словами, члени сім'ї чинили на нього тиск. Він також зізнавався у своїй наркозалежності. Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

Нурсултан Назарбаєв, фото: elitar.kz
Нурсултан Назарбаєв, фото: elitar.kz

Крім того, у нього були проблеми з законом. Восени минулого року він вкусив поліцейського у Великобританії, за що отримав випробувальний термін 18 місяців. Інцидент стався після того, як співробітник правопорядку завадив Айсултану накласти на себе руки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Айсултан Назарбаєв з дружиною Алімою, фото: spletnik.ru
Айсултан Назарбаєв з дружиною Алімою, фото: spletnik.ru

Айсултан - син старшої доньки ексглави Казахстану Дариги Назарбаєвої і бізнесмена Рахата Алієва, який помер в 2015 році у в'язниці у Відні. Онук Нурсултана Назарбаєва закінчив Королівську військову академію в британському Сандхерсті і перебував у штаті Головного розвідувального управління Міноборони Казахстану.

Минулого року Айсултан зробив гучні заяви у своєму фейсбуці, написавши, що його дід насправді є його батьком, а свою біологічну матір він не знає. Після цього він повідомив, що всерйоз побоюється за своє життя. У Айсултана Назарбаєва залишилися дружина Аліма і двоє дітей: донька Амелі і син Султан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Львівщині вшанували пам'ять загиблого в АТО Героя - "Шість років тебе немає з нами".

Як повідомляв Знай.uа, у Білорусі прощаються з закатованим омонівцями хлопцем, крик матері прогримів на весь світ: "Не показали навіть в морзі!".

Знай.uа писав, чоловікові Тіни Кароль могло виповнитися 40: їм вже не зустрітися на цьому світі.