Незадоволений клієнт ПриватБанку поскаржився на те, як йому відмовили в кредитному ліміті і при цьому у нього ніколи не було прострочень по кредиту і карту він регулярно поповнював від 500 гривень. Однак і мінімальний ліміт у нього забрали без пояснення причин.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" в розділі для відгуків на порталі Minfin.

Читайте Знай в Google News!

"активно користувався картою трохи менше року. був початковий ліміт в 500 грн, не збільшувався. карта була основною. сьогодні зрізали ліміт-прострочень не було, регулярно поповнювалася на суми від 500 грн і вище. мукання операторів-банк в односторонньому порядку прийняв це рішення на основі показників міфічної "оціночної системи", нічого зробити не можемо, звертайтеся через 30 днів в додатку. ось так ось. був клієнт, йде клієнт. і мені все одно, що це за договором нормальне явище, по-клієнтськи це — дно обслуговування", - пише клієнт.

У Приватбанку клієнту дали стандартну відповідь для всіх і не з'ясували причин окремого випадку скорочення кредитного ліміту в українця.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

" ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без вашої ініціативи неприйнятна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому. Для цього: — продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною; - можете надати документи, що підтверджують доходи", - сказано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк запускає "оплату особою" через Приват24 і FacePay24.

Як повідомляв Знай. ua, знімати готівку будемо по іншому, ПриватБанк ввів у дію нові правила.

Також Знай. ua писав, що "ПриватБанк" загнав українців у пастку з "прострочень", відсотки космічні.