Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин наказав конфіскувати собак в Пхеньяні, заявивши, що наявність домашніх вихованців говорить про "буржуазну ідеологію".

На думку Кім Чен Ина, звичайні люди розводять свиней і домашню худобу, а не собак, від яких немає практичної користі. Про нововведення в КНДР повідомляє The Daily Mail.

Кім Чен Ин оголосив, що домашні собаки тепер є порушенням закону, назвавши їх "зіпсованим трендом буржуазної ідеології".

Така заборона стала несподіванкою для багатьох представників середнього класу. Власники вихованців побоюються, що їхні собаки будуть використані для вирішення проблеми нестачі продовольства в країні, адже найкращий друг людини, як і раніше, є основним продуктом в меню в Північгій Кореї.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Видання зазначає, що тварин у жителів Пхеньяна вилучають навіть насильно. Собак присипляють, а деяких відправляють в державні зоопарки або продають в ресторани собачого м’яса.

У Пхеньяні власники собак побоюються, що з урахуванням нестачі продовольства в Північній Кореї і схильності до вживання собачого м'яса наказ з'явився лише для того, щоб нагодувати маси.

Також зазначається, що власники собак "проклинають Кім Чен Ина за його спиною", але вони нічого не можуть зробити, оскільки відмова підкорятися наказу може бути витлумачений як акт непокори самому Кім Чен Ину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Чен Ин раптово виступив з привітанням Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, Північна Корея відкрила вогонь по сусідах

Знай.uа писав, лідер КНДР Кім Чен Ин вперше за 20 днів з'явився на публіці і шокував світ.