В аквапарку Уханя Wuhan Maya Beach відбулася багатотисячна вечірка в басейні.

Відео заходу опублікували на Youtube.

Аквапарк запрацював після карантину ще в червні 2020 року, але такий масовий захід пройшов у ньому вперше. Як розповідають очевидці, " дуже контрастно на тлі тих фотографій міста-примари, яким був Ухань на початку весни цього року".

По кадрах з відео видно, як діджеї запалюють на вечірці, а тисячі людей в басейні веселяться на рятувальних колах без масок, хоча відстань між ними не можна назвати безпечним.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Не дивно, що гості вечірки такі безтурботні, адже в місті з травня не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом. Місто стало поступово оживати після 76-денного найсуворішого карантину, і життя в ньому повертається на круги своя.

Тепер у місті, звідки на початку 2020 року смертельно небезпечний вірус поширився по всій країні, а з часом - по всій планеті, не потрібні ні маски, Ні соціальна дистанція. Його жителі можуть спокійно насолоджуватися життям, спілкуватися і розважатися в басейні, слухаючи улюблену музику.

Однак відео з Веселої вечірки викликало хвилю обурень серед Західної публіки. Багато хто не стримує в коментарях до Відео свою злість за те, що місто, що посадив весь світ на тривалий карантин, тепер спокійно насолоджується життям.

Нагадаємо, раніше в Україні за добу 1616 нових хворих коронавірусом, 27 померло.

Як повідомляв портал "Знай.иа", мужчина купив яхту і будинок на мільйони доларів за гроші на боротьбу з коронавірусом.

Також "Знай.иа" писав, що доіевлянка здала аналіз на коронавірус і мало не померла в черзі:"Пекло за 700 гривень".