У Кривому Розі суд виніс вирок серійному маніяку - решту свого життя він проведе за ґратами.

Впіймати злочинця допомогла правоохоронцям представниця "найдавнішої" професії. Про це повідомляє ТСН.

У рідному місті президента Зеленського за останні два роки відбулися низка схожих нападів на молодих жінок. Маніяк нападав на них, ґвалтував, а потім душив.

Всього за словами правоохоронців він напав на шістьої дівчат, двох із них він убив. Жертвам від 18 до 38 років.

Наймолодша — сутудентка Марія. Дівчина пізно ввечері поверталася додому через парк після святкування Дня міста 27 травня, але так і не дійшла. Про зникнення Марії наступного дня повідомили у соцмережах і оголосили про її розшук. Поліція та небайдужі городяни прочесали парк Богдана Хмельницького у Металургійному районі, через який мала йти дівчина, і незабаром знайшли її тіло у кущах. Вона була задушена, зґвалтована і без одягу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наступною жертвою стала 20-річна дівчина, яку маніяк також убив. Ще чотирьом жінкам, на яких він нападав, вдалося вижити.

Слід зазначити, що усі жертви маніяка були схожої статури – невеликого зросту і стрункі, а також мали волосся середньої довжини темне або ж темно-русяве. Нападав чоловік після 21-ї години вечора.

Після того, як правоохоронці пов’язали між собою усі напади і дійшли висновку, що їх може скоювати одна й та ж людина з маніакальними нахилами, розпочалася операція з пошуку зловмисника.

Криворізькі правоохоронці цілодобово займалися пошуком нападника. Невідомо, скільки б їм знадобилося часу, щоб у місті з 700-тисячним населенням знайти серійного злочинця, якби не допомога... повії.

Оперативнику поліції подзвонила його "знайома" зі сфери сексуальних послуг. Жриця кохання побачила фоторобот маніяка і впізнала його в своєму недавньому клієнтові, який поводився відповідно - намагався її душити. Як свідома громадянка, вона відразу повідомила про це знайомому копу і надала номер телефону "клієнта".

Отриману від працівниці сексіндустрії інформацію передали до оперативно-технічної служби, фахівці якої оперативно вирахували місцезнаходження сім-карти власника.

За ним почали стежити і це продовжувалося деякий час. Брати злочинця вирішили "на живця". Правоохоронці вмовили піти на ризик тендітну дівчину, яка підходила під ″портрет″ жертви. Приманка спрацювана на стільки добре, що незважаючи на розголос, маньяк напав на дівчину.

Нападником виявився 35-річний криворіжець, зразковий сім’янин Андрій Білоусенко. Він виховував маленьку доньку, був люблячим батьком, мав дружину, працював на шахті імені Артема. Про його "темний бік" не здогадувався ніхто.

Однак, злочинець вже мав судимість за розбійний напад на жінку і відсидів 3 роки.

А зібрані докази довели, що він і є тим самим криворізьким маніяком, який впродовж довгого часу тримав у страху все місто.

Насильника затримали. Під час затримування підозрюваний чинив опір.

Психіатрична експертиза визнала його осудним. Білоусенка засудили до довічного ув'язнення - решту свого життя він проведе за ґратами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві спіймали серійного викрадача авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові завівся котячий маніяк.

Також, Знай.uа писав, що у Києві на Гідропарку маніяк жорстоко познущався над дівчиною.