Популярний американський мультиплікаційний серіал "South Park" не раз опинявся в центрі суспільного резонансу, у зв'язку з відвертістю сюжетних мотивів. Цього разу фанати мультсеріалу угледіли пророцтво щодо суспільно-політичної ситуації, що склалася в Білорусі після минулих президентських виборів.

Одним з перших про це повідомив Telegram канал "Віха (Харків)".



Одним з ключових лейтмотивів 13-ї серії 16-го сезону мульсеріалу "South Park", що вийшла в 2012 році, стало повстання білоруських фермерів проти уряду. У цьому епізоді білоруські хлібороби виступають проти вилучення їх земель владою. За сюжетом, ведучий випуску новин оголосив про те, що конфлікт протестувальників з істеблішментом прибув вирішити Ісус. Той, у свою чергу почав розповідати про власну кампанію на захист білорусів.

Це дуже складні часи, і ці фермери буквально борються за свої життя. Я тут, щоб зробити все, що в моїх силах. Я поговорив з тутешнім урядом, я поговорив з фермерами, і я думаю, що ми майже все владнали.


Протягом його монологу на задньому плані видніється натовп протестуючих фермерів, навпроти яких розташована військова техніка. Акурат після слів Ісуса про те, що конфлікт практично вичерпаний, війська відкривають вогонь по демонстрантах.

Нагадаємо, раніше повсталих проти диктатури Лукашенка білорусів "поселили" в Дніпрі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Білорусі по-звірячому побитий хлопець розкрив правду про режим Лукашенка: "ми ледве йшли, у всіх були відбиті ноги...".

Також "Знай.иа" писав, що Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах