Виконуючий обов'язки президента Білорусі Олександр Лукашенко виступив з різкою критикою учасників Координаційної ради з питання трансферу влади в країні.

Про це повідомляє білоруське державне агентство БелТА.

Скриншот: Youtube


Виступаючи на засіданні Ради Безпеки, беззмінний глава Білорусі гостро розкритикував опозицію, звинувативши увійшли до Координаційної ради активістів у захопленні влади в країні. Лукашенко назвав опозиційних діячів "відверто відв'язаними нацистами" і пообіцяв"остудити деякі гарячі голови".

Я хочу попередити тих, хто увійшов до цього штабу, що ми будемо вживати адекватних заходів. Але виключно за Конституцією і законом. У нас достатньо цих заходів, щоб остудити деякі гарячі голови.


Також "бацька" відверто пригрозив учасникам Координаційної ради, пообіцявши ретельно розібратися в їх діяльності, і заявив про невідворотну відповідальність, яку понесуть всі"винні в порушенні закону особи".

Ще раз підкреслюю: найближчим часом ми проаналізуємо ці питання і доповімо народу наслідки подібних дій. Але ви сьогодні бачите, наскільки скоординовано те, що вони намагаються нам підкинути всередині країни. Перевибори, хаос і так далі, страйки на підприємствах. Почали душити сім'ї держслужбовців, військових, міліції, ЗМІ. Ми все це бачимо, ми не заспокоюємося. Олександр Лукашенко


Нагадаємо, раніше на Львівщині художник спалив поліцейський щити через протести у Білорусі: "брати".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", техніка Росгвардіі без номерів і розпізнавальних знаків рухається в бік кордону з Білоруссю.

Також "Знай.uа" писав, що ймовірну дачу Олександра Лукашенка в Росії передумали продавати.