Вранці 18 серпня 2020 року в Москві було виявлено бездиханне тіло автора популярного в радянські роки телешоу "Блакитний вогник" Бориса Пургаліна.

Про цю подію повідомляє портал "Star hit".

Тіло радянського поета-пісняра і сценариста Бориса Пастернака, також відомого під псевдонімом Борис Пургалін, було знайдено сьогодні вранці на території Федерального науково-клінічного центру ФМБА Росії. Саме там 84-річний Борис Пастернак перебував на лікуванні останні кілька місяців. Обставини смерті відомого сценариста поки уточнюються, але попередньою версією його смерті є самогубство.

За часів роботи сценаристом на радянському телебаченні, Пастернак активно використовував псевдонім Пургалін. Відомо, що покійний творець був родичем Нобелівського лаурета в галузі літератури Бориса Пастернака. Серед безлічі його робіт особливо видатними є авторське шоу "Бенефіс", Тексти сценарію і пісень до фільмів "Тільки в мюзик-холі" і "Козаки-розбійники", а також тексти ранніх шоу-бенефісів Лариси Голубкіної і Людмили Гурченко.

Особливо плідною видалася його співпраця з композиторами Анатолієм Кальварським і Володимиром Пресняковим, вінцем якої стала композиція "Самовар" у виконанні актора Миколи Караченцова.

Нагадаємо, раніше халатик зрадницьки оголив декольте власниці самого пишного бюста України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Потап з "какашкою" на голові повеселив українців: "замість німба".

Також "Знай.uа" писав, що "Прощення Єфремову не буде ніколи": сім'я Захарова оцінила його життя на один рубль.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще