Трамп збирається до Путіна, щоб обговорити протести за спиною Лукашенка

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп планує незабаром обговорити з президентом Російської Федерації антиурядові протести в Білорусі. Про це він заявив у вівторок, 18 серпня, під час виступу в Білому домі, передає Reuters. За словами Трампа, протести проти президента Олександра Лукашенка "виглядали в основному мирними".

Дональд Трамп, скріншот з відео
Дональд Трамп, скріншот з відео

Читайте Знай в Google News!

Міноборони України зробило гучну заяву щодо "затримання" вагнерівців

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Новини ЗМІ про те, що українські спецслужби нібито готували масштабну операцію із затримання найманців ПВК "Вагнера", для чого виманили їх до Білорусі, – є спецоперацією російських спецслужб. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Затримання членів ПВК "Вагнер", скріншот: YouTube
Затримання членів ПВК "Вагнер", скріншот: YouTube

В Ухані, звідки почалася пандемія, давно скасували карантин - тисячі людей вийшли на свято

В аквапарку Уханя Wuhan Maya Beach відбулася багатотисячна вечірка в басейні. Аквапарк запрацював після карантину ще в червні 2020 року, але такий масовий захід пройшов у ньому вперше. Як розповідають очевидці, "дуже контрастно на тлі тих фотографій міста-примари, яким був Ухань на початку весни цього року".

Вечеринка в Ухане, скриншот: YouTube
Вечеринка в Ухане, скриншот: YouTube
Скріншот: Youtube

"Працюють на зближення з Росією": Зеленського і Єрмака звинуватили в держзраді

Найманців російської ПВК Вагнера, затриманих в Білорусі, насправді планувала затримати СБУ України в ході масштабної спецоперації. Проте її зірвали дії Офісу президента. Про це в Facebook написав головний редактор censoru.net Юрій Бутусов.

Володимир Зеленський, фіото Ігор Маслов / РИА Новости
Володимир Зеленський, фіото Ігор Маслов / РИА Новости

Україна відправить до зруйнованого Бейрута борошно: "Як і просили"

Стало відомо, що в Києві завершується завантаження на борт літака АН-72 гуманітарної допомоги, обіцяної Україною Лівану після вибуху в порту Бейрута, який знищив половину інфраструктури міста. Про це посол України в Лівані Ігор Осташ повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

гумдопомога в Бейрут, фото з Facebook
гумдопомога в Бейрут, фото з Facebook