У ряді українських областей через ускладнення епідеміологічної ситуації з коронавірусною інфекцією. Так, у Києві та шести областях дуже високий рівень завантаженості лікарняних ліжок - у цих регіонах буде розгорнуто додаткові місця для інфікованих Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка під час брифінгу.

Віктор Ляшко, скріншот з відео
Віктор Ляшко, скріншот з відео

Де спостерігається збільшення завантаженості ліжок?

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

- у Києві;

- у Вінницькій області;

- у Волинській області;

-в Закарпатській області;

- в Івано-Франківській області;

- у Рівненській області;

- у Тернопільській області.

За словами Ляшка, значна завантаженість ліжок спостерігається в 6 регіонах України і в Києві, тому Міністерство охорони здоров'я змушене вживати додаткових заходів і вводити нові лікарні до переліку закладів охорони здоров'я, до яких відбуватиметься госпіталізація хворих на коронавірус.

Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay
Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay

Ситуація в Україні погіршується

Раніше додаткову лікарню для заражених коронавірусом відкрили в Сумах. Тим часом президент Володимир Зеленський анонсував другу хвилю коронавірусу в Україні, а голова управління Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан заявив, що в країні фіксується постійне зростання зараження на коронавірус.

За минулу добу в країні було встановлено не тільки антирекорд за кількістю госпіталізованих: у вівторок до лікарні потрапили 463 хворих з Covid-19. Станом на 9:00 середи, 19 липня, було зафіксовано 96 403 лабораторно підтверджених випадків-19, з них 2144 летальних. За добу виявлено 1967 нових випадків зараження на коронавірус. В Україні вже перемогли хворобу 49 737 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кличка відправили "в нокаут" за передвиборчу показуху і божевільні "COVID-черги".

Як повідомляв Знай.uа, китайський вірус зробив юну українку круглою сиротою - поховала маму, помер батько.

Знай.uа писав, поспішиш - людей насмішиш: у Путіна було випущено першу партію вакцини від COVID-19.