Українська інтернет-платформа "Розкажи мені" пропонує безкоштовні психологічні консультації громадянам Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Платформа з'явилася в Україні цього року завдяки науково-дослідній компанії Інститут когнітивного моделювання. Її мета – надати якісну психологічну допомогу всім, хто цього потребує.

Близько 100 фахівців-волонтерів когнітивно-поведінкової терапії (КПТ) обробили понад 1700 заявок та провели понад 5500 годин консультацій.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, інститут когнітивного моделювання запустив найпопулярніші Telegram-канали в Україні.

"Спочатку ми вирішили створити мультифункціональну платформу" Розкажи мені", щоб попередити кризу психічного здоров'я українців, пов'язану з епідемією covid-19. Сьогодні ми відкриваємо доступ до подачі заявок і для громадян Білорусі, щоб надати підтримку і допомогу", – заявив засновник Інституту когнітивного моделювання Віктор Березенко.

Якщо ви відчуваєте тривогу, вас мучать панічні атаки і вам необхідно поділитися переживаннями з фахівцем, залиште заявку на сайті, і вам обов'язково нададуть високоякісну психологічну консультацію. У платформи є українська і російська версії. Команда проекту володіє російською мовою, тому при зверненні вас зрозуміють і почують.

"Ми розуміємо, наскільки важливо зараз для вас отримати підтримку, в тому числі і психологічну. Наші фахівці готові надати безкоштовну допомогу тим, кому вона зараз необхідна", - зазначила Світлана Павелецька, СЕО-фахівець Інституту когнітивного моделювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці визнані найнещаснішою нацією Європи.

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'яни повстали проти диктатури Лукашенка в Білорусі, Янукович перед очима: "Ми з вами, брати".

Також портал Знай.uа писав, що білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.