Принц Гаррі і Меган Маркл можуть повернуться до Великобританії задля роботи над своїми благодійними проєктами. Тим не менш, мови про повернення до виконання обов'язків членів королівської родини поки що не йде.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд Daily Mail.

Очікується, що пара буде періодично приїжджати в Лондон після того, як будуть зняті карантинні обмеження, спричинені пандемією коронавірусної хвороби Covid-19.

"Вони будуть раді приїхати і зайнятися роботою на місцях. Гаррі і Меган ясно дали зрозуміти, що продовжать займатися справами в Великобританії", - пояснює Омід Скобі, експерт по питанням королівської сім'ї..

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Меган Маркл, скріншот: YouTube
Меган Маркл, скріншот: YouTube

Однак спеціаліст висловив сумнів у тому, що колишні герцог і герцогиня Сассекські повернуться до обов'язків старших членів королівської сім'ї.Варто нагадати, що королева Єлизавета II раніше заявила, що завжди готова прийняти їх назад.

"Гаррі і Меган зараз поглинені роботою в своєму некомерційному фонді Archewell і влаштувалися в Каліфорнії. Великобританія завжди буде важлива для них, але я сумніваюся, що вони повернуться до монарших обов'язків", - стверджує Скобі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі захотів під "крило" королеви – відчув себе непотрібним.

Як повідомляв Знай.uа за Меган Маркл і принца Гаррі заступилися на найвищому рівні: "не Можна допустити".

Знай.uа писав, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.