В ОБСЄ після засідання Тристоронньої контактної групи зазначили поліпшення ситуації на Донбас у сфері безпеки, проте в той же час висловили смуток у зв'язку з тим, що сторонам не вдалося обговорити імплементацію Мінських угод.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню спеціального представника ОБСЄ в ТКГ Хайді Грау.

ОБСЄ, скріншот: YouTube
ОБСЄ, скріншот: YouTube

За її словами, основна увага під час зустрічі була постанові Верховної Ради "про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Я шкодую, що з цієї причини учасникам не вдалося обговорити питання порядку денного, спрямовані на імплементацію Мінських угод", - повідомила Грау.

Також в ОБСЄ закликали сторони підписати і виконати домовленості щодо узгоджених ділянок розведення сил і розмінування, а також у питанні обміну полоненими.

"Окрім цього, учасники в конструктивному дусі обговорили технічні можливості доставки гуманітарних вантажів через лінію зіткнення в Луганській області", - додала Грау.

Вона зазначила успіхи перемир'я на Донбасі.

"Після вступу в силу "заходів" 27 липня, число порушень режиму припинення вогню скоротилося до найнижчого рівня, коли-небудь фіксованого Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ", - йдеться в заяві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відбулося засідання по Донбасу: про що домовилися Кравчук і Фокін.

Як повідомляв Знай.uа, двоє розбійників зв'язали та пограбували хмельниччанина - "приробили ноги" старовинним іконам.

Знай.uа писав, на Закарпатті "сигаретний" контрабандист потрапив під обстріл - ломився через кордон напролом.