Лікаря Олексія Навального, якого госпіталізували з отруєнням, Анастасію Васильєву, та його дружину Юлію Навальну не пускають до нього в лікарню

Російський опозиційний політик Олексій Навальний продовжує перебувати в комі на штучній вентиляції легенів. Інформація про те, що його ввели у штучну кому для підключення до ШВЛ, не відповідає дійсності. Опозиціонер перебуває в природній комі, про це повідомляє російське агенство ТАСС з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Омської області.

Прессекретар Навального Кіра Ярмиш повідомила у Twitter, що дружину Навального не пускають до нього в палату, тому що "пацієнт не дав згоду на відвідування". При цьому не пояснюють, як пацієнт, який знаходиться в комі, може тати таку згоду.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, за словами Ярмиш , до Навального не пускають і його особистого лікаря Анастасію Васильєву, аргументуючи не менш безглуздо.

"Анастасію Васильєву не пропускають без рішення служби безпеки. Бо це "медичний заклад", - написала вона.

Ярмиш додала, що їх не пускають і до головного лікаря, тому що у нього "нарада".

Через деякий час дружину політика все ж пустили у палату, а от лікарю Навального так і не дозволили зайти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексію Навальному стало погано в літаку, який в результаті здійснив екстрену посадку. У Навального діагностували отруєння токсинами.

Соратники політика підозрюють, що його отруїли, підсипавши отруту в чай.

Навальний перебуває в реанімації у важкому стані, його підключили до апарату ШВЛ.

За інформацією місцевих ЗМІ, Навальний кілька днів перебував в регіонах Сибіру. Спочатку він приїхав до Новосибірська, де, за відомостями видання, міг збирати матеріал для нового розслідування, а також зустрівся з волонтерами. Потім політик відправився до Томська.

Як повідомляв портал Знай.ua, автор фото, на якому Навальний п'є чай в аеропорту Томська, розповів, що сталося насправді

Також Знай.ua писав, Олексія Навального у Москві "невідомі" обсипали мукою і облили кислим молоком