У п'ятницю, 21 серпня, по всій Україні очікується спекотна і сонячна погода. При цьому в деяких північних, центральних і східних регіонах можливі опади.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, дощі з грозами 21 серпня накриють Чернігівську, Житомирську, Сумську та Київську області, а також Харківщину, Полтавщину та Черкащину.

Найтепліше буде в південній частині України, де стовпчики термометрів піднімуться до +32 +34 градусів.

При цьому трохи прохолодно буде жителям Сумської області – +23 +25 градусів. В цілому дощі, які зачеплять північні області, принесуть незначне похолодання.

У Києві в п'ятницю прогнозуються незначні опади, повітря прогріється до +25 +27 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"На Заході України 21 серпня також є ймовірність грозових дощів, проте Львівщина, Закарпаття, Івано-Франківська та Чернівецька області виявляться більш під впливом сухого антициклону. Температура повітря в західній частині завтра +24 +28 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

П'ятниця в Україну принесе послаблення спеки в північні області - очікується +25+28 градусів. У дощах, які мають шанси...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 20 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

21 серпня вшановується пам'ять святителя Мирона, єпископа Критського. У народі святого називали Мирон Вітрогін, оскільки в цей день бувають сильні вітри. У колишні часи помітили: "Який Мирон - такий січень".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.