Російський опозиціонер Олексій Навальний перед отруєнням отримав стаканчик з напоєм. В мережі оприлюднили відео, на якому можна побачити, хто приніс політику той самий червоний стаканчик.

Напій у пластиковій тарі приніс Навальному його помічник Ілля Пахомов. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, показавши відео з камер спостереження аеропорту в Томську.

"На відео з камер спостереження аеропорту Томська видно, що Олексій сідає за столик без напою. Пізніше стаканчик приносить йому Ілля Пахомов, співробітник ФБК, помічник Навального.

"Таким чином, на стійці ніхто не міг знати, для кого готується напій", - стверджують на каналі.

При цьому коментатори відео на Youtube справедливо зазначають, що якість ролика занадто низька, і роботи за ним якісь висновки складно.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексію Навальному стало погано в літаку, який в результаті здійснив екстрену посадку. У Навального діагностували отруєння токсинами.

Соратники політика підозрюють, що його отруїли, підсипавши отруту в чай.

Навальний перебуває в реанімації у важкому стані, його підключили до апарату ШВЛ.

Як повідомляв портал Знай.ua, до Навального не пускають його лікаря, вимагаючи дозволу опозиціонера, який знаходиться в комі.

Також Знай.ua писав, автор фото, на якому Навальний п'є чай в аеропорту Томська, розповів, що сталося насправді