Олександр Волошин-молодий український репер і Instagram-блогер. У нього більше 600 тисяч передплатників, і нещодавно у нього вийшла нова пісня під назвою "Гроші не сплять". Волошин вирішив створити Популярність своїй пісні, а заодно і просунути свій Instagram-блог, і успішно з цим впорався. Правда, спосіб для цього він вибрав дуже своєрідний-Волошин потрапив у гучний скандал.

На своїй сторінці в Instagram репер виклав фотографії і Відео своєї прогулянки по Києву. Причому прогулявся він в дуже приємній компанії. Репер взяв з собою кілька дівчат за викликом, які каталися з ним Хрещатиком на кабріолеті. Волошин виклав цілу фотосесію з дівчатами за викликом. Чим закінчилася прогулянка-залишається тільки здогадуватися, але наслідки були гучними.

Аудиторія різко розкритикувала Волошина. Користувачі завалили блогера гнівними повідомленнями. Запис зібрав понад 200 коментарів, більшість з яких були негативними. Користувачі пропонували зробити все можливе, щоб кліп впав у всіх рейтингах, і заявляли, що все, що відбувається в кліпі – справжній сором.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Львівщині знайшли бідон із записками від Бандери-земля зберегла таємницю легендарного ватажка УПА

Як повідомляє портал Знай.ua Львів'ян посадили будинки до кінця червня-ще не готові шастати

Знай.ua писав, що Львівські депутати відмовили Садовому в кредиті, - комунальники залишаться без зарплати