Анастасія Лугова, яка опинилася жертвою нападу 31 липня в поїзді "Маріуполь — Київ", продовжує публікувати знімки в соціальній мережі Instagram після страшної події і показувати зміни на своєму обличчі, а також ділитися з користувачами думками.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні, 20 серпня, двадцятий день і Лугова вирішила заговорити про страхи. Вона описала, що кожна ніч йде на будівництво плану втечі, так як, на її думку, в будь-який момент до неї можуть залізти через вікно, заподіяти шкоду або через двері зайти незнайомець з ножем.

Жінка не знає, чи зможе після того моменту їздити на поїздах. "Я зараз навіть боюся таксі викликати. Навіть не уявляю, як я зможу пересуватися. Адже якщо до пізна запрацювався або засидівся в гостях-комфортніше і безпечніше здавалося викликати таксі (так як машини немає), але я зараз не зможу це робити", — повідомила вона.

Її ступінь довіри людям знизилася і присутні панічні атаки під час прогулянок, перебуваючи в лікарні, через те, що який-небудь незнайомець може задивитися на неї і її погляд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Знову ж таки, мозок розуміє, що в цьому нічого кримінального немає, що людина може задивитися на мої синці, але...", доповнює Анастасія Лугова, кажучи що це саме " але " все псує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, побита в поїзді Українка досі в лікарні: "Боляче, коли на тебе дивляться з жалістю".

Як повідомляв "Знай.ua", діти повинні знати про секс: побита в поїзді " Маріуполь-Київ" закликала до змін.

Знай.ua писав, що шкуродери або випадковість? Рятувальник витягли цуценя з лап погибелі в покинутому колодязі