Президент України Володимир Зеленський висловився про ситуацію навколо врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях, а також про виправдані очікування на Тристоронню контактну групу, так як діалог між сторонами був відновлений.

Читайте Знай в Google News!

Поранень в зоні проведення операції об'єднаних сил вже не було протягом місяця і це можна назвати ще одним позитивним результатом переговорів, а ще підтвердженням, що раніше досягнуті домовленості все ж виконуються.

Володимир Зеленський також заявив про 20 дільниць, які були розміновані в зоні конфлікту. Це допомогло зберегти безліч життів.

Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook
Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я вважаю, що наша Тристороння контактна група відродила повністю Мінські засідання. Я вважаю, що вони надихнули, в принципі, Мінськ на життя", — повідомив президент.

Раніше стало відомо, що Україна готується до чергового обміну полоненими і з обох сторін вже підготовлений список осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп зарахував Україну до складу Росії, помічники президента не знаходять собі місця: "кожен раз починали з Адама і Єви..."

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко вирішив влізти в справи Білорусі і Лукашенко:"неприкрита мета Кремля". На думку політика, європейська спільнота обрала виважену програму дій. Серед іншого, Порошенко підтримав невизнання виборів і ідею цільових санкцій проти окремих осіб.

Знай.ua писав, Андрій Мальований: захист екології без "сомалійських піратів": як вберегти морські води від забруднення?