Нещодавно шоу-мен Сергій Притула оголосив про завершення своєї кар'єри коміка, заради участі у виборах мера Києва. З тих пір про його наміри на посаді столичного голови було відомо досить небагато. Однією з останніх ініціатив Сергія Притули стала відверто непопулярна серед киян ідея перерахунку вартості житлово-комунальних послуг.

Про це уже колишній комік розповів в інтерв'ю виданню LB.ua.

Фото: Facebook

Притула напрочуд небагатослівний, відповідаючи на запитання про ймовірність перемоги на місцевих виборах. За його словами, чимало проєктів які мають на меті поліпшення добробуту киян, ще перебувають у процесі напрацювання. Проте сам Сергій продовжує переконувати виборців у тому, що його вже не варто сприймати як шоу-мена і піддавати будь-якому сумніву його здатності організатора.

Найгучніший резонанс викликала ініціатива Притули щодо поліпшення якості питної води у Києві. На його думку, таке покращення можливе лише за умови підняття тарифів на воду для мешканців столиці.

Просто проблема поганої якості того чи іншого блага, або природного якогось ресурсу лежить в наступному: воно все потребує оновлення, заміни. Але сама станція в Бортничах, вічно на якійсь реконструкції, і так далі. Всі ці речі повинні закладатися в тариф. Він, очевидно, повинен трохи вирости. Сергій Притула


Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Притула пішов з шоу "Вар'яти", щоб зайняти місце Кличка в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці відреагували на висунення чергового коміка: "Шкода Притулу".

Також "Знай.ua" писав, що Оля Фреймут їдко висміяла "мера" Притулу: "Це смішно!".