Дочка прес-секретаря Володимира Путіна Єлизавета Пєскова відреагувала на потік коментарів, який обрушився на неї після госпіталізації опозиційного політика Олексія Навального. Як вона стверджує, вона не має реального впливу на ситуацію, і тому такі дії просто дурні.

Відповідні повідомлення вона розмістила в розділі сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Від того що ви тут заллєте Мої коментарі своїми "поговори з батьком", "розкажи, хто отруїв Навального" і наїздами - нічого не зміниться.

Вражаюче, просто вражаюче, наскільки люди не розуміють (це я м'яко кажучи), що я не маю до цього ніякого відношення і не відповідаю ні за чиї СЛОВА і дії крім власних. А також, що якби питання вирішувалися так просто через" передай татові " - я б давно стала матір'ю Терезою і мій інст перетворився б на ІнстаФорекс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Я ж в свою чергу є тією людиною, яка не побажає нічого подібного навіть тому, хто щодня бажає смерті і всього гіршого мені і моїй родині.

І, природно, я співчуваю тим, хто з цим зіткнувся. Більш того, я як ніхто інший знаю, що таке ТАТО для дочки"— - написала донька одіозного політичного діяча.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відео показало, хто приніс Навальному той самий чай.