Президент України Володимир Зеленський на День Незалежності України в понеділок, 24 серпня, вперше після одужання першої леді з'явиться з Оленою Зеленською на публіці. Про це стало відомо завдяки заяві офісу президента на сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

" у понеділок, 24 серпня, Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена візьмуть участь в урочистих заходах з нагоди 29-ї річниці незалежності України. У Києві, на Михайлівській площі, Глава держави з дружиною долучаться до церемонії вшанування пам'яті полеглих захисників України", - сказано в повідомленні.

Крім того, стало відомо, що президент з промовою виступить на Софіївській площі з нагоди 29 річниці Незалежності України і навіть вручить державні нагороди.

У понеділок, 24 серпня, Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена візьмуть участь в урочистих заходах...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 21 augustus 2020

Раніше президент України Володимир Зеленський спростував чутки про те, що українські силовики планували спецоперацію із затримання бойовиків приватної військової компанії Вагнера, яка була зірвана офісом Президента.

Про це глава держави заявив у коментарі для Радіо Свобода.

" марення. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували " Комсомольську правду "(здається, Російська), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про яке "зливі" якоїсь там операції", — стверджує Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський заявив про позитивні досягнення в переговорах по Донбасу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського спіймали на рекламі, в партії тут же знайшли лазівку в законі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський розповів про справжню роль України у затриманні " вагнерівців".