Журналістка телеканалу " Інтер "Анастасія Лугова, чия історія про напад на неї і спробу зґвалтування наробила галасу в суспільстві, розповіла, що працівники" Укрзалізниці " пропонували їй 30 тисяч гривень за мовчання.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона повідомила в інтерв'ю виданню "Країна".

Як стверджує жінка, спочатку домовитися пробував сам зловмисник.

"Спочатку провідниця сказала мені, що нападник пропонує мені гроші, щоб я не викликала поліцію. <...> Суму мені не озвучили. Він просто намагався домовитися. Я сказала Ні", - розповідає Лугова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Анастасія Лугова, фото: Instagram
Анастасія Лугова, фото: Instagram

Але пізніше до неї звернулися вже начальник поїзда і провідниця, які також спробували "зам'яти" страшну історію.

"Вони говорили, мовляв, це НП, він безбілетник, що з нами буде? Переживали за свої посади. "Будь ласка-будь ласка, увійдіть в наше становище, у нас діти". Я кажу - а як би ви вчинили на моєму місці? Він зараз сюди увірветься і вб'є мене. "Ми Вам даємо гарантію - він вас не зачепить". Ну звідки Ви знаєте? Вони прям сильно на мене насіли. У підсумку начальник поїзда і провідниця запропонували мені 30 тисяч гривень-все, що у них було", - пояснює постраждала.

Проте, Лугова могла відстояти свої права, а на вокзалі чоловіка затримала поліція, яку викликав чоловік потерпілої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, За побиту в поїзді Анастасію Лугову заступилися знаменитості - їх любить вся Україна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Побита в поїзді Українка досі в лікарні:"боляче, коли на тебе дивляться з жалістю".

Також "Знай.uа" писав, "Не мовчи": потерпіла від насильства в поїзді Анастасія Лугова зробила перший крок до подолання проблеми.