Телеканал КРТ припинив мовлення за рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, який відмовив телеканалу в продовженні ліцензії.

Про це Нацрада повідомила на своєму офіційному сайті.

Підставою для такого рішення стали попередження каналу за 2005, 2006 і 2016 роки. Від телеканалу надійшла заява у відповідь, де КРТ вказав, що відповідно до норм закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв'язку з дією обмежувальних заходів, пов'язаних з поширенням коронавірусної хвороби (Covid-19)" розглядати заяви про ліцензування можна тільки по завершенні карантину, який на даний момент продовжений до 31 серпня.

В останній раз телеканал отримав відмову в Ліцензії 30 липня 2020 року. Причиною стала перевірка Нацради "за вживання в ефірі мови ворожнечі та підбурювання до дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності". Того дня колектив телеканалу КРТ проводив біля будівлі Нацради з питань телебачення і радіомовлення пікет. Під час цієї акції відбулися сутички між співробітниками телеканалу та представниками націоналістичних рухів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Телекомпанія КРТ була заснована в Донецьку в 2003 році, а з 2008 року віщала з Києва. Спочатку вона позиціонувала себе виключно як православний канал, але пізніше перетворилася в інформаційно-розважальний ресурс.

Нагадаємо, раніше Facebook відмовляється від старого дизайну назавжди-доведеться звикати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вфициальный канал Путіна зганьбився на широкому інтимному коридорі:"при Сталіні за таке розстріляли б".

Також "Знай.uа" писав, що Тодоренко швидко оклемалась після скандалу і повертається в "Орел і Решка".