14-річному хлопцю було запропоновано 500 гривень за інтимні послуги від 47-річного чоловіка. Ним виявився пастор Євангельської церкви в Сколе. Він просив допомогти в налаштуванні мобільного зв'язку в телефоні і тим самим заманив підлітка до себе в машину. Після чого почав приставати до нього і змусив хлопця вийти з автомобіля і відразу повідомити про подію в поліцію. Про це повідомляється на сайті Національної Поліції.

Читайте Знай в Google News!

Львів'янин роздавав флаєри на парковці торгового центру "Вам", який знаходиться на вулиці Хмельницького. Тоді-то чоловік і проходив повз і попросив допомогти з налаштуванням телефону, а також запропонував сісти в автомобіль Mitsubishi Outlander через спеку.

Хлопець почав налаштовувати мобільник і несподівано для нього, незнайомець почав до нього приставати. Підліток не розгубився і відкинув його руку, попросивши більше цього не робити. Однак потім чоловік запропонував йому інтимні послуги за 500 гривень.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У прес-службі патрульної поліції Львова повідомили про те, що юнак включив диктофон на своєму телефоні і почав прощатися відразу після закінчення налаштувань. 47-річний пастор протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав пропонувати інтим.

Після дзвінка в поліцію автомобіль був знайдений через кілька хвилин і 47-річного водія затримали. У відділенні поліції він у всьому зізнався. Запис з диктофона був переданий підлітком працівникам поліції і слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу.

Примітно, що цей водій був оштрафований за півтори години до події за порушення ПДР.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чверть століття з "Людиною року". Літопис сучасного успіху. Історія № 11: Софія Ротару.

Як повідомляв "Знай.ua", українку запідозрили в держзраді: тримала вдома портрети Путіна і російські рублі.

Знай.ua писав, що увага киян до проблеми куріння і екології привернуло величезне серце з недопалків.