На жаль, пандемія коронавірусної інфекції триває. В Україні медики фіксують нові антирекорди по захворюваності, так що далеко не всі держави відкривають кордони для українців. Саме тому жителі нашої країни зараз активно подорожують Україною.

Читайте Знай в Google News!

Так, державний банк "ПриватБанк" разом з сервісом U.ua вирішив платити гроші українцям, які не поїхали за кордон, а замість цього присвятили свій відпочинок туризму в Україні. Про це стало відомо завдяки повідомленню представників "ПриватБанку".

Як отримувати гроші за подорожі?

Для того, щоб отримувати гроші, подорожуючи Україною потрібно користуватися ПриватБанком і програмою TU.ua. З її допомогою можна спланувати свій тур до будь-якої точки нашої країни. Функціонал сервісу включає в себе можливість купити квитки на транспорт, підібрати кафе або ресторани, зробити замовлення на екскурсію або тур, придбати квитки до музею, театру або квест-кімнати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Ще в липні сервіс запустив нову функцію - бронювання житла по Україні. Ви можете зняти що завгодно - хоч ліжко-місце в хостелі, хоча готель класу "люкс" або розкішний котедж. Вибрати локацію можна в будь-якій точці нашої країни. Зараз же і до шостого вересня діє цікава акція - за кожну ніч, проведену в готелі, ви можете отримати подвійний кешбек.

Причому сума кешбеку буде тим більше, чим довше ви житимете в готелі або кімнаті. Також додаток спільно з ПриватБанком пропонує програму лояльності, в рамках якої можна брати участь в різних вигідних акціях від офіційних партнерів.

Нещодавно ПриватБанк вирішив відмовитися від необхідності карти і пароля в процесі оплати. Замість цього - вперше в нашій країні, між іншим - використовуватимуться спеціальні біометричні платіжні термінали, що працюють з технологією FacePay24. Вона дозволить оплачувати послуги за допомогою обличчя.

Станом на даний момент цю технологію використовують вже двісті шістдесят POS-терміналів Android PAX в найбільших торгових центрах нашої країни. Зрозуміло, це дуже мало, але це тільки самий початок введення програми — до кінця року банк встановить не менше 7700 POS-терміналів такого типу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, оплата без карт і паролів у ПриватБанку: що пропонують натомість.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк підклав свиню українцям під час пандемії.

Знай.uа писав, з ПриватБанку масово тікають клієнти, терпіти немає сил - "Дно обслуговування".