21 серпня, в п'ятницю в білоруському Гомелі була затримана вчителька Інна Борисенко, що вийшла винести сміття. Повідомляється, що раніше вона брала участь в мирних акціях за словами її дочки Тетяни.

Читайте Знай в Google News!

TUT.BY повідомили, що жінка пішла викидатися сміття приблизно о 13:30. Вона була в домашньому одязі і протягом тривалого часу не поверталася додому. Дочка згодом з'ясувала, що вона була затримана міліцією.

Дівчина простояла більше чотирьох годин під Гомельським управлінням внутрішніх справ, їй навіть не намагалися надати будь-яку інформацію з приводу матері, яка раніше була на протестах і в Мінську, і в Гомелі.

Затримання, скріншот: Youtube
Затримання, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Білорусі тривають протести проти чинного президента Олександра Лукашенка і жорстоких дій правоохоронних органів по відношенню до мирних жителів, які вийшли на масові акції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Мінську схоплена омонівцями дівчина розкрила правду про катів Лукашенко: "Згвалтуємо і закопаємо".

Як повідомляв "Знай.ua", Лукашенко погрожує віддати робочі місця страйкуючих білорусів українцям. Лукашенко звернувся до страйкуючих працівників підприємства з погрозами, що на їх місця знайдеться багато охочих: "що ви страйкуєте? Добре, страйкуєте-гаразд. Я команду директору: не треба за ними бігати".

Знай.ua писав, що в ЄС не хочуть підтримувати протести проти Лукашенка: "Білорусь — не Україна". Євросоюз постарається допомогти Білорусі уникнути хаосу та економічної нестабільності. Більш того, офіційна позиція Брюсселя - вважати останні президентські вибори в Білорусі недійсними.