Через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 українським школярам доведеться вчитися по-новому. Однак як саме — залишається доволі невизначеним. Школи дають батькам суперечливі рекомендації і вимоги, і розібратися в них не так просто.

Читайте Знай в Google News!

Дискусія щодо вимог однієї з українських шкіл відбулась у популярній Facebook-спільноті "Батьки SOS".

Так, одна з користувачок соцмережі розмістила наступний допис:

"Скажіть, який треба документ щоб вчителі перестали через Вайбер батькам висувати дурнуваті вимоги про перчатки і маски на уроках для учнів і зобов’язувати батьків це купувати?

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Треба висічену заповідь на каменюці з гори принести з написом - не бреши про маски ближньому своєму, може треба кров’ю на папері написати АстАнАвітесь, може треба наказ МОН - перестаньте вимагати те, що не треба вимагати чи закон треба « про заборону вимагати маски та перчатки з учнів закладів загальної середньоі освіти»?

Ви просто скажіть - який папірець буде означати що все зрозуміло?"

Далі вона навела скріншот, на якому можна побачити фрагмент повідомлення від представників школи, у якому написано наступне:

"Діти за комп'ютером працюють у рукавичках.
3. Під час практично-лабораторних робіт з фізики чи хімії на яких використовуються різні прилади, здобувачі освіти працюють у рукавичках.

4. Якщо учні працюють під час уроку біля дошки використовуючи крейду, вони мають бути також у рукавичках, які після виконаного завдання знімають і викидають у спеціально відведене місце, що є у класі. Масками, рукавичками, особистими антисептиками здобувачів забезпечують їхні батьки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Школи не буде? Стало відомо, хто з 1 вересня вчитиметься дистанційно.

Як повідомляв портал Знай.ua, У школах влаштують тотальні перевірки: до чого готуватися вчителям та учням.

Також Знай.ua писав, що За дніпровськими школярами встановлять стеження: "Ні кроку за периметр".