Перший день в школі - одна з головних подій для першокласників. У цей день хочеться виглядати чарівно, так щоб тебе запам'ятали твої нові друзі і вчителі.

1 вересня - важливий день і для випускниць. Це їхній останній шанс відзначиться на урочистій лінійці і постати в кращому вигляді перед однокласниками і підписниками в соціальних мережах.

У цій статті ми розповімо про наймодніших зачісках для школярок і поділимося лайфакамі про те, як зробити стильну і складну зачіску на 1 вересня самостійно.

Зачіски для дівчаток на 1 вересня на довге волосся в домашніх умовах

Зачіски: джерело: YouTube
Зачіски: джерело: YouTube

Укладка на довге волосся на День знань однаково актуальна, як і для першокласниць, так і для дорослих дівчат-випускниць.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У цей день мами і їх дочки можуть не думати з приводу нових способів укласти своє волосся, а слідувати традиціям - просто зібрати волосся в дві косички і прикрасити їх класичними бантами. Також можна вплести в коси стрічки, що буде актуально для підлітків і маленьких дітей.

Про те, як плести коси і прикрашати їх бантом можна дізнатися в відео нижче.

Модні і легкі зачіски для дівчат на 1 вересня

Зачіски: джерело: YouTube
Зачіски: джерело: YouTube

У наші дні сучасні стилісти по волоссю пропонують безліч способів для того, щоб красиво і оригінально укласти волосся довгої і середньої довжини. Це вкрай важливо, тому що перше враження вкрай важливо для формування позитивного образу школи в психіці дитини, що може перебороти навіть найстрашніші дитячі страхи.

Розпущене волосся також можуе бути красивим, але воно швидко збиваються або формуються неохайними кучерями. Швидкі укладки необхідні дітям, у яких є короткі стрижки, такі, як каре. Тим більше, укладка потрібна першокласниці, у якій є волосся хоча б на маленький пучок і прикраси стрічками.

Для того, щоб виділитися з ряду інших дівчаток і дівчат, можна закрутити волосся в джгут. Дану укладку можна використовувати на урочисту лінійку і на кожен день дівчинці або підлітку. Таким чином школярка завжди буде виглядати стильно і доглянуто, при цьому, не витрачаючи багато часу на створення зачіски.

Просто зав'яжіть високий тугий хвіст, далі - розділіть волосся навпіл і закрутіть його за годинниковою стрілкою. Якщо ви не знаєте, як зробити це на практиці, то більш докладні схеми можна легко знайти в мережі.

Крім того, в цей день можна зробити хвіст з плетінням або ж просто укласти волосся красивими локонами, що на жаль неможливо на короткому волоссі.

Робимо красиві і складні зачіски на 1 вересня: вивчаємо коси і плетіння

Зачіски: джерело: YouTube
Зачіски: джерело: YouTube

Станом на 1 вересня буде доречно зробити складну укладку, на яку потрібно буде витратить кілька годин часу і грошей, за умови того, якщо ви звернетеся до майстра. Також цей варіант неможливий на коротке волосся, а також якщо ви хочете укласти волосся самій собі.

Якщо ви хочете зробити плетіння або складну косу, то сьогодні - саме час. Це гостроактуальний тренд, який дозволить дівчині почувати себе витонченою, унікальною і чарівною. Прості варіанти не для того, хто має намір зробити найефектніші кадри з 1 вересня для соціальних мереж.

На перший дзвінок можна зробити пасма-косички або подбати про об'ємному плетінні. При створенні даної зачіски не обов'язково вплітати традиційні коси. Досить буде зробити звичайну косичку, укласти косу-корону або зробити плетіння за типом водоспад. Ці варіанти зачіски на 1 вересня - ідеальні для дівчат з довгими і середніми по довжині волоссям.

Відеоуроки, в яких покроково показані нескладні укладання підліткам можна знайти в цьому відео.

Підліткові зачіски зібрані назад на довгі і середні волосся з покроковою інструкцією

Зачіски: джерело: YouTube
Зачіски: джерело: YouTube

Для більшої зручності старшокласниці під час навчання і багатогодинного урочистого заходу можна вибрати варіант зачіски з зібраними назад волоссям. Саме він ідеально підійде до школи випускникам, які хочуть запам'ятається як класні і круті.Також до даних видів укладок потрібно придивитися дівчаткам з чубчиком, які поетапно можуть зробити свою зачіску ідеальною.

Цей варіант підїодить для дівчат, у яких довге і неслухняне волосся, які часто негарно збивається, лізе в обличчя і заважає зосередитися.

Якщо ваша дитина не хоче ходити з розпущеним волоссям, то зібрати волосся назад і красиво його укласти можна за пару хвилин, навіть тим, хто погано володіє перукарським мистецтвом. Просто візьміть пасмо біля лбличчя, направте його назад або скрутіть в джгути, після чого - заколіть їх на маківці. Для того, щоб зробити укладку оригінальною, можна додати модні плетіння, шпильки або бантики. Це підійде першокласникові, дітям старшого віку і навіть тим, кого початкова школа чекає ще не скоро.

Покрокова інструкція для хлопчиків: класичні і стильні зачіски

Шкільні зачіски хлопчикові також можна знайти в цій статті. Особливо якщо він носить хвости з довгого волосся або ж робить хвостики з волосся середньої довжини. Також вас може зацікавити тема заплітання кісок для хлопчиків в африканському стилі або ж гофре - для тих, хто не хоче ходити в школу з коротким волоссям.

Якщо у вашого хлопчика кучері, то вам варто подбати про хороші засоби по догляду, щоб його волосся до плечей і вище лягало легко і швидко.