Мер Дніпра Борис Філатов критично висловився про нібито відродження футбольного клубу " Кривбас "(Кривий Ріг). Нагадаємо, справжній ФК "Кривбас" припинив існування в 2013 році через відсутність коштів. Президент Володимир Зеленський доручив своїй команді відродити "Кривбас", але метод для цього обрали дуже оригінальний - перейменування іншого Криворізького клубу "Гірник".

Борис Філатов розкритикував цю ідею, причому зробив це в нецензурній формі. Всі свої думки він висловив на своїй сторінці в Facebook. Він саркастично написав ,що" молить бога "про те, щоб не прийшла ідея таким же чином відродити інший футбольний клуб," убитий "Ігорем Коломойським - ФК"Дніпро". І дійсно, історія " Дніпра "дуже схожа з історією" Кривбасу", але якщо другий був офіційно ліквідований, перший юридично все ще існує, і ще не визнаний банкрутом. Правда, навіть у списку клубів, що беруть участь в аматорському чемпіонаті України, ФК "Дніпро" не значиться.

Молю Бога, чтобы после того, как в Кривом Роге «возродили» перед выборами футбольный клуб «Кривбасс» тупо переименовав в...

Geplaatst door Borys Filatov op Vrijdag 21 augustus 2020

ФК "Кривбас" відроджують на базі футбольного клубу "Гірник" (Кривий Ріг). Цей клуб веде свою історію з 1920-х років, він навіть старший за "Кривбас", хоч і існував з перервами. Президент ФК" Гірник " Олександр Караманіц вже оголосив про перейменування футбольного клубу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.иа", мер Києва Віталій Кличко руками своїх друзів з "будівельної мафії" будує житлові комплекси на місці дитячих садків.

Також, "Знай.иа" писав, що міський голова Борис Філатов розповів городянам, наскільки він знесилив від багаторічної боротьби.