Сьогодні, 24 серпня, на Софійській площі у Києві, відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності України. Перед присутніми виступив президент Володимир Зеленський з промовою до 29 річниці. Також прозвучало неперевершене виконання державного Гімну України Михайлом Хомою (Dzidzio).

Читайте Знай в Google News!

Гурт "Антитіла" опублікував у своєму Інстаграм відеофрагмент спільного виконання пісні "Червона Рута".

"TDME / Червона Рута - усі артисти / День Незалежності України. З Днем Незалежності, рідна країно! В серці країни - Софіївська площа 🇺🇦❤️ Нехай завжди буде добре там, де ми є!", - йдеться у повідомленні.

Виконання пісні "Червона Рута"
Виконання пісні "Червона Рута"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В урочистостях брали участь такі українські артисти, як Монатік, Олег Винник, Джамала, Ніна Матвієнко, Потап, Тарас Тополя, Юлія Саніна, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін, гурт "Время и Стекло", Tayanna, Оля Полякова, Руслана Лижичко, Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Вєрка Сердючка.

Закінчилось святкове попурі невмирущою піснею "Червона рута". Її заспівали усі учасники святкової частини з нагоди 29-ї річниці Незалежності України.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."