У понеділок, 24 серпня, стало відомо про те, що лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин впав у кому. Тепер країною керує його рідна сестра Кім Йо Чен.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Daily Mail з посиланням на заяву помічника експрезидента, дипломата Південної Кореї.

Як вказується в повідомленні, заява чиновника була зроблена після того, як південнокорейські розвідники дізналися, що 33-річна сестра лідера КНДР є "де-факто заступником командира", хоча офіційних призначень на цю посаду немає.

Варто відзначити, що Кім Чен Ин цього року з'являвся на публіці всього декілька разів після того, як у квітні в ЗМІ почали писати про те, що лідер КНДР знаходиться в "вегетативному стані" після операції на серці.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото Getty, Кім Чен Ин
Фото Getty, Кім Чен Ин

Вперше про стан здоров'я диктатора заговорили, коли Чен Ин не зміг взяти участь у церемонії вшанування свого діда Кім Ір Сена в Кимсусанському палаці Сонця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, верховний лідер і маршал КНДР, голова Трудової партії Кореї Кім Чен Ин передав частину повноважень своїм помічникам, у тому числі своїй сестрі Кім Йо Чжон.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кім Чен Ин наказав відбирати собак у жителів Північної Кореї і відправляти в ресторани на їжу.

Також портал Знай.uа писав, що США хочуть створити "чисту мережу" без китайських додатків, точна копія КНДР.