Голова Національної поліції Ігор Клименко отримав понад 78 тисяч гривень надбавок до зарплати і отримав в цілому за липень 121 435 тисяч гривень. Про це йдеться у відповіді Нацполіції на запит Українських Новин.

Читайте Знай в Google News!

Посадовий оклад Клименка склав 40 000 гривень, оклад за спеціальне звання - 2 600 гривень, надбавка за стаж служби - 21 300 гривень, надбавка за виконання функцій експерта з питань таємниць - 8 000 гривень, надбавка за роботу в умовах режимних обмежень - 8 000 гривень, надбавка за специфічні умови служби - 41 535 гривень.

Сума, яку отримав на руки глава Нацполиции, не уточнюється.

Зарплата Ігоря Клименка, фото: Українські новини
Зарплата Ігоря Клименка, фото: Українські новини

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом Верховна Рада затвердила законопроект зі змінами до державного бюджету на 2020 рік, який передбачає збільшення мінімальної зарплати в Україні до 5 тисяч гривень. Зміна набуде чинності з 1 вересня.

За проект закону № 3963 у першому читанні проголосували 326 народних депутатів, а в другому – 295. Голосування відбулося 25 серпня під час позачергового засідання парламенту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слуги народу взялися за пенсії, з чим залишаться українці після чергової індексації.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".