Стало відомо, що в Крижополі Вінницької області відбудуться громадські слухання з приводу перейменування однієї з вулиць міста. Так, вулиця генерала Армії УНР Юрія Тютюнника можуть назвати на честь героя України Олексія Порошенка, який у червні помер від інсульту.

Читайте Знай в Google News!

Крижопільська селищна рада збирає громадські слухання 27 серпня.

"Крижопільська селищна рада повідомляє, що о 10:00 27 серпня 2020 року в малій залі районного будинку культури відбудуться громадські слухання - форма громадського обговорення про перейменування існуючої вулиці Юрія Тютюнника на вулицю імені героя України Олексія Порошенка. Запрошуються всі бажаючі з наданням пропозицій (зауважень)", - йдеться в повідомленні селищної ради в Facebook.

Охочих взяти участь у заході попросили дотримуватися заходів особистої безпеки у зв'язку з епідемією коронавірусу і не нехтувати носінням масок і дотриманням соціальної дистанції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот поста в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 16 червня у Олексія Порошенка, батька експрезидента України Петра Порошенка стався геморагічний інсульт. Він знаходився в одній з клінік Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Петро Порошенко раніше заявив, що Зеленський боїться української армії, і саме цей страх стоїть за небажанням проводити парад.

Також портал Знай.uа писав, що 21 серпня у віці 87 років помер батько Марини Порошенко Анатолій Переведенцев.