Анастасія Лугова продовжує відновлюватися після скандального побиття, яке сталося 1 серпня. Сьогодні, 25 серпня, вона виклала в Instagram чергову фотографію. На фото чітко видно, що сліди побоїв ще зовсім не пройшли, і виглядає Лугова поки зовсім недобре. Видно синці і синці, які до кінця так і не пройшли.

"Права сторона більш опухла, але ліва зеленіша. Щока повністю зелено-салатова.",- прокоментувала свій стан Анастасія. Також вона зазначила, що її батько запропонував забрати її з Києва на кілька днів, щоб побути наодинці з природою і найріднішими людьми. “Я весь цей час переживала за батьків, адже я б ні за що на світі не хотіла б бути на їхньому місці!", заявила Лугова.

Анастасія розповіла, що ставши мамою, вона розуміє, що відчуває материнське серце в цей момент. Вона зізналася, що зараз страждає від почуття провини перед батьками, хоча розуміє, що вона насправді ні в чому не винна. "Бережіть батьків! Зателефонуйте їм прямо зараз, адже якщо вони ще живі, можна сказати, як сильно їх любите, вибачиться, пробачити і пустити їх в своє серце, якщо раніше воно було для них закрито!",- закінчила пост Анастасія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадавши, За побиту в поїзді Анастасію Лугову заступилися знаменитості - їх любить вся Україна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Побита в поїзді Українка досі в лікарні:"боляче, коли на тебе дивляться з жалістю".

Також "Знай.uа" писав, "Не мовчи": потерпіла від насильства в поїзді Анастасія Лугова зробила перший крок до подолання проблеми.