Українців залякали масовими звільненнями - залишилося сім днів

В Україні починаючи з 1 вересня збільшиться розмір мінімальної зарплати, а на громадян України через це можуть чекати проблеми. Як могло здатися, на перший погляд, підняття мінімалки — добре. Однак експерти заявили про зворотне.

Читайте Знай в Google News!

Українці, фото: Знай.uа
Українці, фото: Знай.uа

30 років незалежності: оголошено конкурс на кращий ескіз герба України

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Верховна Рада України оголосила конкурс на ескіз Великого державного герба України. Відповідний проєкт представив "Слуга народу" Олександр Корнієнко. Необхідність існування Великого державного герба України прописано в Конституції. І за 29 років незалежності створити його намагалися вже 4 рази. Вперше - у далекому 1991 році, до розвалу СРСР.

Герб на будівлі ВРУ, фото: Wikipedia
Герб на будівлі ВРУ, фото: Wikipedia

Під час найдовшого перемир'я на Донбасі за дивних обставин загинув герой

У вівторок, 25 серпня, стало відомо про те, що на Донбасі трагічно загинув український військовий. Причиною назвали необережне поводження зі зброєю. Про це повідомляє 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого в соціальній мережі Facebook.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Коронавірус нікого не шкодує, інфекція проникає в організм незалежно від статусу і наявності грошей. Про хворобу повідомила відома телеведуча Марічка Падалко, яка перехворіла разом з двома дітьми.

Марічка Падалко, фото - https://www.instagram.com/marichkapadalko/
Марічка Падалко, фото - https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Скільки коштує зібрати дитину в школу в Україні в 2020 році

"Державна освіта в Україні безкоштовна!" Батьки дитини шкільного віку в нашій країні, ймовірно, голосно посміються над такою заявою. Хоча саме зарахування дитини до державної установи - це дійсно практично безкоштовна процедура. Але будь-який інший аспект навчання вимагає істотного навантаження на домашній бюджет.

Скільки коштує зібрати дитину в школу
Скільки коштує зібрати дитину до школи: Facebook