Масова бійка трапилась у супермаркеті торгової мережі "АТБ". Там охорона і поліцейські жорстоко побили покупців. Інцидент стався у місті Канів.

Відповідну інформацію було оприлюднено Telegram-каналом "Народний Ревізор", який збирає споживчі скарги, в тому числі таких, які стосуються протиепідемічних заходів в магазинах.

Читайте Знай в Google News!

"У місті діють обмеження щодо купівлі спиртного після 22: 00. Компанія встала в чергу о 21: 45, попередньо запитавши у продавця, чи встигнуть вони купити пиво. Продавець відповіла позитивно", - йдеться у повідомленні.

Черга підійшла о 22: 01 і касир відмовила в покупці. Чоловіки попросили покликати адміністратора, але керівництво "АТБ" у відповідь викликало службу охорони. Що з цього вийшло, дивіться на відео.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На відео видно, як норовливих покупців пива приборкують колінами і ногами, оскільки ті брикаються на підлозі. Ось так можна піти з друзями ввечері по пиво, а отримати стусанів від копів і охорони, бо черга стала на заваді комендантському часу на алкоголь.

Варто також нагадати нашим читачам, що 20 серпня 2020 року НАБУ і САП повідомили 7 особам про підозру в розкраданні майже 78 млн грн місцевого бюджету Києва під час закупівлі спеціальної техніки для комунального об'єднання "Київзеленбуд".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, м'ясом і не пахне: "Ашан" продав покупцеві консерви з грудкою коров'ячої вовни.

Як повідомляв Знай.uа, тернополянам впарили огидне м'ясо, може знудити - глисти в подарунок.

Знай.uа писав, у Варусі українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.