В одному з ресторанів український столиці відвідувачів, ймовірно випадково, ледь не нагодували традиційним борщем, до якого невідомо як потрапила дуже гостра приправа. У тарілці з борщем виявився цвях. Все це сталося в закладі "Bootlegger" на проспекті Соборності 5.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Борщ з цвяхом. Клієнти прийшли до закладу, щоб поїсти, замовили борщ, в якому опинився цвях. Реакція адміністрації на подію: "Ну давайте рахунок ваш не будемо рахувати і все". #Київ, "Bootlegger", пр. Соборності 5.", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в Києві чоловік перетворив власне житло на смітник. Дружина "збирача" не витримала кошмару і погодилася з вимогами сусідів ліквідувати звалище в житловому приміщенні. Про це розповіли в столичній поліції.

Як повідомляється, мова йде про квартиру, яка розташована в одній з висоток на вулиці Васильківській. До правоохоронців звернулися місцеві жителі, які втомилися терпіти сморід і бруд від однієї з квартир, господар якої промишляв збиранням сміття на навколишніх смітниках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українець натрапив в АТБ на пліснявий кокон моху: це ще й називають "огірками".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві бабка з мітлою оголосила війну 5G.

Знай.uа писав, українець у відомому супермаркеті натрапив на "яйця динозаврів", апетит випарувався.