Журналістка телеканалу "Інтер" Анастасія Лугова, чия історія про напад на неї і спробу зґвалтування в потязі "Укрзалізниці" потрясла всю країну, звернулася до українців після брифінгу УЗ. Як відомо, 26 серпня було вирішено поставити охорону відразу в 10 потягах.

Читайте Знай в Google News!

Відеозвернення дівчина опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, Анастасія зазначила, що про безпеку пасажирів почали турбуватися тільки після того, що сталося з нею та її сином у потязі.

Анастасія Лугова, фото: Instagram
Анастасія Лугова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я дуже рада, що тепер буде охорона в 10 потягах, але потрібно пам'ятати про те, що тепер і злочинці знають, в які саме потяги їм не варто сунутися", - зазначила журналістка.

На її думку, потрібно убезпечити всі потяги і поставити там охорону. Також Лугова запропонувала УЗ встановити екстрену кнопку виклику провідника в кожному купе і плац-карті.

"Може їхати пенсіонер, людині просто стане погано і їй необхідна екстрена допомога. Він не зможе дійти до провідника", - навела приклад постраждала.

Крім того, пропонується проводити курси самооборони для співробітників УЗ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, побита киянка змусила "Укрзалізницю" загнати охорону в потяги.

Як повідомляв портал Знай.uа, побита в потязі Анастасія Лугова показала позеленіле обличчя - "Тато запропонував...".

Також портал Знай.uа писав, що постраждала від нападу в потязі журналістка розповіла, скільки їй пропонували за мовчання: "Все, що у них було".